Hellyn Kartonnage logo
Wielsbeke, West-Vlaanderen
voltijds - vast contract

Account manager

In nauwe samenwerking met de zaakvoerster, bent u verantwoordelijk voor de verkoop bij bestaande en potentiële klanten. Prospectie beslaat een ruim deel van uw opdracht, alsook het bewerken van onze vele trouwe klanten. 

Ontdek meer

Profiel

1-
3

Ervaring

Enkele jaren ervaring in de verkoop en/of marketing is een pluspunt.

Diploma

Beschik je over een grafisch diploma? Dan heb je een streepje voor. 

Wat mag je verwachten?

  • Marktcompetitief verloningspakket
  • Bedrijfswagen
  • Maaltijdcheques
  • Gsm en laptop

Wat moet je niet verwachten?

  • Eentonige werkdagen zonder sociaal contact

Uw toekomstige werkgever

Hellyn Kartonnage logo

Hellyn is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring gespecialiseerd in het produceren op maat van tijdsgebonden, gepersonaliseerde en creatieve presentatiemiddelen. We streven naar een lange-termijnrelatie met onze klanten en onze leveranciers, en willen hierin een solide en betrouwbaar huis van vertrouwen zijn.

Wij werken in onderaanneming voor drukkerijen en reclamebureaus en rechtstreeks voor de mooie referenties uit uiteenlopende sectoren zoals de pharma-industrie, de bouw-en textielnijverheid, de modesector, de financiele sector, opleidingsinstituten, universiteiten en hogescholen, uitgeverijen,…

Onze familiale service en onze persoonlijke aanpak zijn onze grootste troeven. Samen met een team van gemotiveerde medewerkers streven wij naar perfectie in alles wat we doen. Onze jarenlange ervaring, onze vakkennis, én onze passie maken ons experten in ons vak.

Hoe solliciteren?

Interesse? Stuur ons je sollicitatie met uitgebreide cv en motivatie

Hellyn Kartonnage
t.a.v. mevr. Mieke Hellyn
Ooigemstraat 22
8710 Ooigem